Dirigent
Mark is als vaste dirigent werkzaam bij de symfonieorkesten Sjosjanim en Ad Hoc Orkest (Utrecht). Verder is hij dirigent van het Nijmeegs Blazersensemble. Zijn stijl kenmerkt zich door een aanstekelijke gedrevenheid, waarmee hij de musici inspireert en motiveert, om zo het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Momenteel volgt hij privélessen orkestdirectie bij Jurjen Hempel. Verder kreeg hij les van Jan Stulen en Antony Hermus.

Mark is mede-initiatiefnemer van de serie "Jong Talent" waarin het Nijmeegs Blazersensemble jonge solisten begeleidt in de kleine zaal van Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Op het repertoire veelal pareltjes uit de twintigste eeuw. Afgelopen seizoen dirigeerde Mark het Vioolconcert van Kurt Weill en Aubade voor piano en achttien instrumenten van Francis Poulenc met respectievelijk Cecilia van Berkum en Martin Oei als solisten. Deze serie zal in 2019 voortgezet worden. In juni dirigeert Mark het Celloconcert van Jacques Ibert met als solist Jobine Siekman.

Verder zal Mark begin dit seizoen met Symfonieorkest Sjosjanim een Scandinavisch programma dirigeren met o.a. de Symfonie van Grieg en het Konzertstück van Berwald voor fagot en orkest met als solist Kaspar Snikkers. In januari 2019 volgt een concert met Ad Hoc Orkest met werk van Poulenc, Debussy, Roussel en de prachtige liedcyclus Les nuits d'été van Berlioz met als soliste Tamar Niamut (sopraan).

Naast de vaste ensembles waar hij aan verbonden is, werkte Mark als repetitor bij Arnhems Symphonie Orkest NOVA en het Utrechts Studenten Koor en Orkest (usko). Dit seizoen zal hij in deze functie ook Symfonieorkest Sonante (Wageningen) en het Apeldoorns Symfonieorkest dirigeren.